Det viner kring husknuten och snön yr från taken. Jag sitter inne och kurar intill tända stearinljus på mitt köksbord. Nu skulle en kanske tro att det är jag som sitter på köksbordet, men nej, så är inte fallet. Det blev lite felformulerat och istället för att ändra det så skriver jag till en förklaring. En invecklad sådan dessutom. Jag sitter på min kökssoffa och hämtar kraft för att ta mig ut och skotta snö, och ta ut Lille M på promenad. Och nu låter väl det som om det vore något som toge mig emot, men så är det inte heller. Nej, snarare tvärtom. Vi gillar snö, Lille M och jag. Det är bara det att det är så skönt att sitta här inne i värmen och morgonfilosofera.

2 reaktioner till “

  1. Att mjukstarta dagen i egen takt är verkligen så skönt så det ska man unna sig. Hittills har vi sluppit snön men så brukar det vara här söder om landsvägen!

    God natt!

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s