Det är en vecka kvar till första advent. Här har inte några adventsljusstakar eller stjärnor kommit upp ännu men frysen har i alla fall frostats av. Det är en bra början. Och när den väl har nått sin ideala temperatur igen så ska mannens för dagen alldeles nybakade hallongrottor packas in där. Det doftar ljuvligt av dem i hela huset just nu. Mamma ska komma på middag hem till oss. Det blir nog mat lite senare än vad vi sagt att det skulle bli för mannen kom just hem från affären och är nu på väg tillbaka dit igen för att få med sig varorna hem. Ja, det är ju en fördel om man kommer ihåg att ta med sig plånboken när man ska handla.

Nu är jag nyligen hemkommen från biosalongen där jag sett filmen All Inclusive med Susanne Reuter i huvudrollen. Filmen var helt ok och den fick mig att skratta gott flera gånger om men det blev lite förbryllande då jag ca 10 minuter in i filmen kände det som om jag hade sett den här filmen. För varje ny scen visste jag vad som skulle komma att hända och efter en stund kom jag på det, att jag tidigare har sett en dansk version av just denna film. Det kändes lite snopet faktiskt.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s