Idag har jag gjort något som inte ofta brukar ske i min värld. Jag har unnat mig en sovmorgon och hoppat morgonyogan. Hur tänkte jag där egentligen? Inte alls antagligen. Visserligen har jag ledig dag och skulle kunna ligga och dra mig varje onsdag men då säger kroppen ifrån, vilket den naturligtvis har gjort nu också. Lite stela och dana är vi alltså,  kroppen och jag. Men nu har vi fått i oss lite kaffe så nu får det vara slut med slöandet. Nu ska här rensas i klädgarderob. Ja, så roligt kan en ha det på en ledig dag.

4 reaktioner till “

  1. Tack för din kommentar på min blogg!
    Fastnade lite här hos dig, så härligt du skriver.
    Sköna tankar i alldeles lagom långa doser….
    Jag återkommer.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s