Sakta sänker sig skymningen och jag sitter vid köksbordet med tända ljus och njuter av denna stilla stund. Har ätit en måltid för mig själv och lyssnat på vacker klassisk musik, just nu Glucks ”Dance of the blessed spirits”. Den kan jag varmt rekommendera. Snart ska jag ta en kopp kaffe på maten och sedan blir det lite fix med disk. Därefter kommer dagens höjdpunkt. En stund i skrivkammaren. Ett utkast har börjat ta sin form och äntligen känner jag mig stärkt i tanken. Jag skriver.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s