Så mörk är natten i midvintertid och här sitter jag i mörkret i soffhörnan och tar igen mig efter en trevlig kväll med julbord och uppvaktning av ett antal ”25-åringar”. Jag borde egentligen gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon bitti men känner att jag är alldeles för uppskruvad för att kunna sova. Jag tror att jag sitter här ett litet tag till, smälter alla intryck och samlar mina tankar.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s