Igår när vi vaknade och vid tidig morgon tittade ut genom våra fönster var hela världen gnistrande vit trots morgonmörker. När dagen sedan grydde så visade himlen sig i sin skarpaste blåa ton och solen sken som en sol ska göra när den inte har några moln att kämpa mot. Minusgrader gjorde att det knastrade om oss när vi sedan gick en förmiddagspromenad, Lilla M och jag, och vi mötte på många fler söndagsflanörer än vi vanligtvis brukar. Alla log vi vänligt mot varandra och några utropade sin glädje över det vackra vädret. Det händer något med människor när naturen visar upp sig i sin allra vackraste vinterskrud.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s