– Jag tror att vi ska ta och visa ungarna våra gamla inspelade familjevideofilmer nu när de kommer hem till jul. Vad tror du om det, gumman? Så sa han häromdagen, mannen till sin hustru, och hon nickade entusiastiskt samtidigt som hon stilla undrade hur det egentligen skulle gå till. Videobandspelaren var ju sedan länge borta och filmerna hade hon ingen aning om var de kunde tänkas vara. Kanske någonstans på vinden.

– Visst, svarade hon lite hummande, och tänkte att det förhoppningsvis skulle falla på videobandspelarens frånvaro. När hon kom hem idag stod det en sådan i en kasse i hallen. Nu är det tydligen upp till henne att se till att få fram filmerna.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s