Här har inte skrivits alls under de senaste dagarna. Julfirande med familjen har prioriterats. Höjdpunkten var naturligtvis att få umgås med det lilla barnbarnet som dessutom under vistelsen hos mormor och morfar bestämde sig för att börja gå. Precis som när hon började att krypa. Det är något alldeles speciellt att få vara med om det. Som mormor kan jag sitta hur länge som helst och bara se på henne när hon tultar omkring, sätter sig på rumpan ibland och ser förvånad ut, och så upp igen. Nej, det blev inget skrivande och det är som det ska. Var sak har sin tid. Men imorgon. Då …

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s