Det är näst sista dagen på detta år och jag kommer att avsluta Bokåret 2017 med Stephen Kings bok ”Att Skriva”. Den får dessutom inleda Bokåret 2018 eftersom jag bara är till hälften kommen i den. Jag har läst den förut men den är väl värd att läsas igen och köpte mig därför en nyare upplaga då jag gett bort den förra till sonen. Jag undrar om han har läst den än eller om den fortfarande ligger kvar som prydnad på den vackra fönsterbrädan av marmor i sovrummet.

Den skönlitterära bok jag just nu läser parallellt med ”Att skriva” är Fannie Flaggs ”En röd liten fågel i juletid” och den kommer också att följa med över till Bokåret 2018. Jag har inte läst något av denna författare tidigare men har sett filmen ”Stekta gröna tomater” som är baserad på en roman skriven av henne, och den filmen tyckte jag väldigt mycket om. Vi får väl se om boken kommer att göra mig lika nöjd. Än så länge känns det lite för puttinuttigt för att passa min stil, men en söt liten berättelse i juletid är väl egentligen aldrig fel.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s