Det är årets sista dag och som vanligt infinner sig då en liten känsla av vemod i mig. Det här med nyårsfirande. Det är helt enkelt inte min grej. Inte ens den dyrbara Champagnen vi skålar i vid midnatt är jag speciellt mycket för. Den jag endast smuttar på och sedan smusslar ut och häller ner i vasken när ingen ser. Jag skulle faktiskt mycket väl kunna tänka mig att sitta hemma i min soffhörna och bara ta det lugnt. Läsa en stund ur en god bok. Filosofera i lugn och ro över det gångna året och förväntansfullt undra vad det nya komma kan bära med sig. Kanske titta på en mysig film. Vara vaken till tolvslaget och sedan gå och lägga mig. Nej, jag är inte mycket för att fira nyår som sagt och har nog egentligen aldrig varit det. För att inte tala om eländet med alla nyårsfyrverkerier. Förbjud skiten! Det är min åsikt om spektaklet. Nu blev väl jag en riktig dysterkvist. Det kanske är tur att det inte är så många som har kännedom om denna blogg.

Men visst ska här firas nyår. Jag vet ju att det kommer att bli roligt när jag väl sitter där med vännerna och äter god mat och umgås. Det är bara den här känslan som spökar för mig, som alltid denna dag.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s