Visst blev det en trevlig nyårsafton om än ganska sen och med lite väl mycket stillasittande för att passa mig. Kroppen min trivs inte så bra med det. Men som sagt, det var en trevlig afton, det får jag ta. Nyårsdagen brukar komma med ett lugn och idag är inget undantag. Det är stilla och tyst, både inne och ute. En behaglig tysnad som jag njuter av. Imorgon börjar vardagligheterna igen. Jobb och besök hos optiker. Det känns helt ok. Jag brukar skämta om att mannen gärna håller sig till rutiner men jag får nog erkänna att jag trivs ganska bra med det också. Det är tryggt på något vis. Under förmiddagen har jag haft telefonkontakt med båda barnen. De hade tillsammans med sina respektive haft en fin afton, de också. Och lilla barnbarnet är nu feberfri. Gott att veta.

Och där satt den, bloggrubriken. Äntligen. » Nu är tid att skriva « Som en påminnelse om att jag ska skriva en stund varje dag. Men nu är det tid för Tv-tittande, ”Agnetas nyårskarameller” på Nyårsdagen har blivit lite av en tradition, och sedan är det nog faktiskt läggdags. Lite trött är en allt efter nyårsfirandet.

2 reaktioner till “

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s