En stilla stund innan läggdags. Jag sitter på en mjuk sammetskudde med korslagda ben och med endast en ljuskälla, ett doftljus, placerat på golvet en bit framför mig. Jag sänker axlarna och sluter mina ögon. Hur känns det i kroppen? Hur känns kroppen? Jag fokuserar på mina andetag. De bestämmer rytmen. Inte jag. Tankar kommer och tankar går. Småningom känner jag lugnet. I mig och runt omkring mig. Natt – jag är redo.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s