Som åskådare till sitt eget liv har hon stått passivt iakttagande. Den hon en gång var har glidit iväg och kvar är det som återstår. Att inte välja har också varit ett val. Den insikten smärtar. Det som blivit blev inte det hon tänkt. Tiden går, obarmhärtigt, tick tack, tick tack … Kanske det om något skulle kunna vara till hennes fördel nu. Tidspress får henne att bli effektiv och fokuserad. Hon sträcker på sig och låter blicken svepa över rummet en sista gång, öppnar dörren och utan minsta tvekan kliver hon sedan över tröskeln. Hennes doft dröjer sig kvar men snart finns där inget mer som kan minna om henne.

10 reaktioner till “

  1. Att inte välja är också ett val… Bra skrivet! Välkommen till skrivpuff om du är ny eller välkommen tillbaks om du skrivit skrivpuffar förut.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s