Den har flera gånger dykt upp och korsat min stig här i livet och på de mest oväntade sätt, den vackra bilden med fjäderpennan, som ville den säga mig något. Jag provar att lägga in den som bild i sidhuvudet och det känns rätt direkt. Det är klart att bilden ska pryda denna bloggen också. Sedan går jag tillbaka och läser inläggen jag skrivit här och kan krasst konstatera att det är en hel del skrivet om ”hur trött jag är” och ”att jag tänker”. Bla bla bla bla … Jag upprepar mig i mina inlägg och hur kul är det för den som vill titta in här och läsa en stund. Å andra sidan är det för min egen skull som jag har den här bloggen, mitt andrum, men visst blir jag glad för besök och om det då också lämnas en kommentar.

Nu ska här morgonyogas. Senare idag ska vi åka och ta hand om barnbarnet medan hennes föräldrar ska få en stund för sig själva, äta gott och gå på teater. Denna mormodern ska erkänna att hon är något ängslig över om hon ska kunna söva den lilla på rätt sätt. Men så tänker jag (nu tänkte jag igen) att det inte är en världskatastrof om hon inte somnar. Då får ju vi bara mer tid till att umgås. Sådana privilegier kan väl en mormor få ha.

PS. Hon sover nu. Tänkte bara skriva det här. Någon dag kanske jag kikar tillbaka och läser det här inlägget och minns känslan när jag fått henne att somna bredvid mig i mammas o pappas säng. Nu har jag lyft över henne i sin säng där hon sussar sött och har små lustiga ljud för sig i sömnen. /Hälsning från en stolt mormor

4 reaktioner till “

  1. Det kommer säkert att gå hur bra som helst. Somnar inte barnbarnet på utsatt tid är det ingen större katastrof ;-) Ni får umgås och föräldrarna får en trevlig stund tillsammans.

    God lördag!

  2. Så du yogar också? Visst är det underbart?! Jag kör hemma, då kan jag göra det precis när jag vill. Och tur är väl det, för det är nog ingen vacker syn…. ;)

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s