Sängen är helt underbar att sova i. På morgnarna när jag vaknar känner jag mig utvilad och lite som ”prinsessan på ärten” fast utan ärta då, tack och lov. Solspegeln jag satte upp på väggen ovanför sänggaveln gjorde sitt till. Det piffade upp med toner av guld i de grå nyanserna. Ibland går jag  in i sovrummet och bara står där och tittar, tar in känslan av harmoni. Tänk att byte av en säng kan betyda så mycket.

Apropå sol så tittar den faktiskt fram nu och fåglarna kvittrar för fullt. Jag tror att jag istället för att sitta här och skriva ska ta mig ut på en promenad innan skymningen faller. Jag tar nog mina IceBugs på. Snömodden från de senaste dagarnas töande har fryst till is och är helt omöjlig att gå på om man inte har dem på.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s