Jag vänder blad till mars månad i almanackan som hänger på väggen i köket och möts av det lilla barnbarnets blick. Det klickar till i mig av längtan efter henne och naturligtvis också efter hennes föräldrar. Till helgen kommer de och förhoppningsvis kommer sonen och hans fina flickvän då också. Hela familjen samlad. ❤️

Nu sitter jag vid köksbordet och äter min frukost. Tänkte mig en skrivstund i lugn och ro. Endast hunden och jag är hemma. Det är ganska mysigt det också.

2 reaktioner till “

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s