Här sitter jag och morgonfilosoferar. På övervåningen i mitt arbetsrum vid det gamla och lite skamfilade vita skrivbordet. Vi har hängt ihop länge, skrivbordet och jag. Jag tror att jag fick det vid åtta-nio års ålder cirka då det ropades in på en auktion och målades om till vitt, och så sattes det på nya knoppar och beslag innan det flyttade in i mitt lilla flickrum. Ibland har tankar funnits om att jag ska skaffa mig ett större och mer funktionellt skrivbord, men nej, efter alla år tillsammans hör vi liksom ihop. Nu sitter jag här som sagt och skriver. Mumsar på en stor punschrulle och lite kaffe därtill. Punschrullens dag tidigare i veckan fick mig att gå och bli sugen på en sådan, minsann. Så lättlurad är alltså jag. Men jag kan gott få unna mig det för nere i vardagsrummet i soffan ligger mannen och kurar under en filt. Magsjuk. Jag tänker att det antagligen blir min tur snart. I väntan på det roliga så trixar jag lite med layouten här i bloggen. Det kändes plötsligt så dystert med det svart-vita temat. Jag har ett gammalt tyg med fjärilar på liggande i mina gömmor någonstans. En bild på det skulle kanske vara något. Jag ska gå och leta och se om jag kan hitta det.

Jag hittade det faktiskt och nu blev det lite bättre. Nästan som om jag spikat upp en tavla i bloggen. Frågan är vad jag ska göra med tyget. Jag köpte det för längesedan att använda som tyg till en stolsdyna men ångrade mig då. Kanske kan jag göra en tygtavla av det nu istället. Det gäller att förströ sig i väntan på det som kanske komma skall.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s