Mannen jobbar och snart jag också. För säkerhets skull ringde jag kollegan som åker på semester senare i veckan och berättade som det var, att jag skulle kunna hålla mig hemma idag om hon kände det så. Vilket hon inte alls gjorde. Hon blev glad över min omtanke, som hon sa, men vi kom överens om att jag skulle komma och att vi inte behöver sitta direkt på varandra. Tydligen är det fler på jobbet som har magsjuka i sin närhet.

Nu har jag mediterat en stund och talat med dotter. Ibland ringer hon mig när hon sitter på vagnen på väg till jobbet. Då får vi tid att dryfta sånt där som inte hinns med när övriga familjen är med. Hon berättar om boksläpp och recensioner då hon vet att mamman tycker att det är intressant och roligt att få höra om det livet. Hon har heller inte så ont utav att sitta och prata med folk omkring sig. Jag däremot blir som en mussla när jag får telefonsamtal i exempelvis en affär. Ungarna hör med en gång på mig att jag inte är hemma då och brukar reta mig lite för det. Ja ja, vi är alla olika. Eller hur …

2 reaktioner till “

  1. Jag känner mig inte bekväm med att prata när andra hör på. Tycker inte om att ofrivilligt bli en del av andras samtal så jag blir väldigt kortfattad.

    Kram och ha en bra dag!

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s