Dagen idag är en sorgsen dag. Först fick jag det ledsamma beskedet om att dottern och hennes familjs fina hund är mycket mer sjuk än vad man trott och att han snart ska få somna in. Sedan fick jag höra nyheten på radion om att Jerry Williams är död. Han var den första artist jag såg uppträda live. Jag var då endast tio år gammal och hans musik har sedan dess haft en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Ja, det är minsann en sorglig dag idag.

2 reaktioner till “

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s