Det är den långa fredagen idag. Påsken kom tidigt i år. Mellan husen spelas det innebandy ute för fullt och jag tänker att det är bra att det ändrat på sig, att det inte är som förr då barn fick hålla sig i stillhet och inne. Men jag tänker också att det är konstigt att inte det där spelandet kan göras någon annanstans då flera av oss boende här vänligt bett dem om att visa hänsyn. Men återigen får jag väl tänka som så att vi i är alla olika och att det har både sina för- och nackdelar. Nu ska jag i alla fall ta med mig en kopp kaffe och en bok och gå ut och sätta mig vid solväggen på altanen och njuta av det vackra vårvädret. Och hoppas på att jag inte får någon hård boll på mig. Önska mig lycka till!

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s