Tv:n står på utan ljud. En debatt mellan partiledare pågår vilket fångar mitt intresse för en stund och jag inser hur mycket de med endast sina kroppsspråk faktiskt kan förmedla. De tysta/tomma orden når fram till mig ändå och det blir tydligt vilka av dem som faktiskt inte bara babblar på utan också lyssnar på de andras åsikter, och vilka som inte gör det. Nu är det nog bra om jag sätter på ljudet. Jag tänker att vi i detta land verkligen behöver lyssna till de åsikter som framförs på ett bra sätt. Jag tänker också att vi ska tänka på att vi ska vara snälla mot varandra. Medmänskliga.

En reaktion till “

  1. Vilken bra idé. Det där ska jag göra också. Provade något liknande när jag gjorde ett jobb i Bosnien. Då var ju volymen på men jag fattade ju inte ett ord de sa. Det fanns så mycket att se och upptäcka i det. Tack för tips.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s