På bloggfronten intet nytt.

Den som besökt bloggen under den senaste tiden har förstås redan lagt märke till detta. Fast när jag nu ändå är här kan jag väl tycka att jag borde passa på att skriva några rader. Frågan är bara vad jag ska skriva om?

Arbetet? Nej, inget särskilt nytt på den fronten heller.

Scener ur ett äktenskap. Nej.

Kanske om incidenten häromdagen hos CO med tjejen i kassan där. Hon som tyckte att det var viktigare att ge mig sura kommentarer än att faktiskt hjälpa mig istället. Och som jag sedan retade gallfeber på med att avsluta vårt samtal med att be henne hälsa till hennes trevliga kollega och att jag verkligen uppskattar hans alltid lika fina bemötande av mig som kund. Nej, inte det heller. Varför ägna min energi och tid åt en surpuppa.

Nu vet jag vad jag ska skriva om: Att varmrökt lax med en hemmagjord pastasallad till är infernaliskt gott. Lyckos mig som fått äta detta två dagar i rad nu dessutom.

Sa jag att jag har skrivkramp?

2 reaktioner till “

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s