Det lilla gästrummet på övervåningen är inte längre till för gäster. En ommöblering har skett och onödigt möblemang rensats ut. Min alldeles egna skrivkammare har börjat att ta sin form. När gästsängen har sålts och burits ut ska en låg bokhylla köpas in för de böcker som ligger i travar både här och var i huset. Tänk att det jag så länge bara funderat på faktiskt nu blir verklighet. Det är knappt jag tror att det är sant samtidigt som jag undrar varför jag inte för längesedan tagit tag i detta projekt. Och av bara farten fick jag samtidigt lust att möblera om kontoret på jobbet. Plötsligt känns det lite lättare att andas.

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s