Sängen är såld och för de slantar jag fick för den köptes en bokhylla och en sittbänk in och de står nu på plats. Fönster har putsats och gardiner har strukits och satts upp. Inte ens det faktum att det var årets varmaste dag igår fick hejdat mig. Nu är det bara böckerna som ska in i hyllorna och sedan är skrivkammaren inredd och klar. Jag tror faktiskt att jag ska slå på stort och fira med ett mingelparty. Alldeles för mig själv.

2 reaktioner till “

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s