Det är inte ofta det händer, men det händer dock ibland, att jag går på opera. Igår hände det och jag är så glad att ha varit med om detta skådespel. Att dessutom få njuta av den vackra musiken och sången ute och samtidigt inne på en borggård på ett slott gjorde mycket till upplevelsen. Jag hade för säkerhets skull tagit med mig både varma kläder och paraply, ifall om att, men inget av det behövde jag användning för utan kunde sitta i min ärmlösa klänning ända till slutscenen.

PS. Skrivkammaren är klar. Och nog tjatat om det nu. Men … tjoho!

2 reaktioner till “

  1. Opera är tyvärr inte alls musik som jag uppskattar. Jag har gjort ett antal försök men nej, får jag tyvärr säga. Däremot lät miljön väldigt trevlig på alla vis.

    1. Jag är kanske inte direkt någon ”förståsigpåare” av opera men kan ändå tycka att det är vackert att se och lyssna till. Och speciellt då i sådan vacker miljö. ☺️

*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s